Configurare email alert camere IP Megapixel NCH-536MW si NCH-532MW (partea I)

| 15 august 2012 | 0 Comments

Daca doriti sa primiti notificari prin email in momentul in care a fost detectata miscare la camerele IP Megapixel Wansview NCH-536MW si NCH-532MW, va recomandam sa efectuati setarile prezentate in continuare.

Optional, aceste alerte pot fi insotite si de o imagine captata de camera in momentul in care a fost detectata miscare.

Pentru a transmite aceste notificari este necesar sa aveti un server de SMTP. Daca nu aveti unul, va prezentam setarile folosind ca adresa de email de la care sunt transmise alertele, una deschisa la gmail.

Pentru setarea in camera IP a contului de email, trebuie ca dupa ce v-ati conectat la camera folosind Internet Explorer sa selectati din meniul de sus Advanced iar apoi din meniul din partea dreapta alegeti e-Mail.

Am presupus in exemplul anterior ca adresa de email de la care se trimit notificarile este gigel@gmail.com iar alertele se transmit la adresa ionel@yahoo.com. Aveti posibilitatea de a transmite alerte la 4 adrese de email diferite.

Mesajele de notificare au ca subiect test alerta si contin mesajul A fost detectata miscare la camera 1. Atat subiectul cat si mesajul pot fi personalizate de catre Dvs.

Pentru activarea serviciului de notificare la detectia de miscare, urmati pasii urmatori:
1. Activati detectia de miscare, confor tutorialului: (in curand)
2. Selectati Alarm din meniul de sus al camerei si apoi alegeti Alarm din meniul de pe partea dreapta
3. Bifati E-mail Alarm iar daca doriti ca atasat la notificarea trimisa sa primiti si o poza captata de camera, bifati si Send with Picture

Tags: , , , ,

Category: Configurare camere IP Megapixel

Scrie un comentariu