Despre noi

Prin intermediul CD Net Plus SRL importam si distribuim in Romania camere IP din categoria low cost dar cu caracteristici tehnice impresionante pentru pretul platit.

Ne ocupam de acest segment de piata din anul 2010 fiind parteneri si reprezentanti in Romania pentru companii precum Foscam Technology, Dericam, Apexis Electronic.

In centrul atentiei sunt camerele de interior cu Pan / Tilt, Wireless, iluminare in infrarosu comercializate la preturi imbatabile. Pentru exterior exista modele dotate cu protectie la apa si praf (standard IP66), deasemeni modelele fiind Wireless. Pentru ambele categorii de camere exista modele dotate cu filtru IR Cut care determina o redare foarte buna a colorilor.

Raportul calitate pret este unul excelent pentru modelele de la producatorii mentionati anterior, pretul fiind uneori si la jumatate fata de cel oferit de producatori consacrati de acelasi tip de camera IP.

Prin cumpararea unei camere de la CD Net Plus primiti in mod gratuit suportul tehnic in vederea instalarii si configurarii, inclusiv a routerului pentru accesul de la distanta prin internet. Inainte de cumparare, camerele pot fi testate atat direct la biroul nostru din Bucuresti cat si prin acces de la distanta.