Instalare camera IP Apexis Instalarea software (Pasul 2)

| 7 decembrie 2011 | 9 Comments

Pasul 2. Instalarea software

Recomandare: Anterior instalarii de soft, este recomandat sa dezactivati temporar softuri gen Firewall sau Antivurus care pot bloca ActiveX sau legatura la camera.
2.1 Instalarea aplicatiei IP Camera Tool
Dupa ce ati introdus CD-ul din pachet in unitatea calculatorului, gasiti fisierul IPCamSetup.exe si efectuati dublu click pe acesta. Urmati pasii aferenti (NextNextClose), conform imaginilor urmatoare:

Instalare IP Camera ToolSe alege Next

Instalare IP Camera ToolSe alege Next

Instalare IP Camera ToolSe alege Close iar calculatorul se va restarta pentru instalarea completa. La repornire, pe desktop apare automat o iconita noua:

Instalare IP Camera Tool
2.2 Instalarea ActiveX
Tot pe CD este fisierul Appinstall.exe, pe care trebuie sa-l rulati (NextInstallFinish)

Dupa acesti pasi, pe desktop la calculator trebuie sa aveti o iconita, IP Camera Tool – care este legatura catre aplicatia care va identifica adresa IP pe care routerul o aloca pentru camera Apexis.

Pasul urmator se refera la Conectarea la camera si verificarea transmisiei live.

Pasul 1 – Pregatire pentru instalare   <> Pasul 3. Conectarea la camera – transmisie live

Tags: , , , ,

Category: Instalare Camera IP Apexis

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Marian spune:

  Daca am cumparat o camera apexix Ip wireless si nu mai merge CD de instalare cum pot instala soft? Pe ea este si un DDNS si este bifat wireless si IR cut.
  Pot gasi undeva softul de instalare?

  [Reply]

  admin Reply:

  Buna ziua,

  Depinde de modelul camerei. Gasiti continutul CD si pe pagina acestei camere la sectiunea Manuale, soft:
  https://www.cdnet.ro/camera-ip-wireless-apexis-cu-filtru-de-culoare-pan-tilt-audio-negru.html

  Aflati IP-ul camerei si faceti conexiunea direct din browser la camera.

  Altfel incerati pe site-ul producatorului pentru aplicatii.

  [Reply]

 2. linky spune:

  buna ziua…am cumparat 3 camere de supraveghere plus DVR.cum as putea sa conectez camerele de supraveghere la retea dar DVR-ul sa il am in alta parte,de exemplu acasa.inutil sa il am in acelasi loc care trebuie supravegheat ,in caz de intrare prin efractie practic pot sa imi ia DVR-ul si sa plece linistiti.tin sa precizez ca nu sunt camere ip.multumesc anticipat.

  [Reply]

  admin Reply:

  Buna seara.
  Din pacate intre camerele de supraveghere si DVR trebuie sa existe o conexiune prin cablu. Daca distanta intre DVR si camere nu este foarte mare, se poate trage cablu intre ele. Nu se pot conecta direct la retea camerele care se monteaza pe DVR. Solutia este sa puneti in locatie cat mai izolata DVR-ul si eventual sa montati a patra camera ca sa supravegheze zona DVR-ului. Puteti seta ca aparatul sa trimita email de alerta la detectie miscare pe camera 4 sau sa urce poze / flux video pe ftp (daca aparatul DVR permite).

  [Reply]

  linky Reply:

  conexiune intre camere si DVR exista,printr-un cablu coaxial(si alimentate bineinteles)….dar daca se pot face setarile enuntate mai sus e ca si rezolvata(inca nu am instalat DVR sa vad ce are prin meniu)…multumesc ptr raspunsul prompt si va doresc o seara placuta

  [Reply]

  MIHAI Reply:

  Buna ziua.este necesara folosirea cablului de retea permanent chiar daca am un ruter wierless?.
  Multumesc anticipat

  [Reply]

  admin Reply:

  Buna ziua. Aveti nevoie de cablul de retea doar la configurarea initiala a camerei, cand setati si conexiunea wireless. Dupa setarea wireless, camera poate fi folosita fie conectata prin cablu, fie prin conexiunea wireless.

  [Reply]

 3. adi spune:

  sall am cumparat o camera ip wirless si nu stiu sa o conectez ,,,ma poate ajuta cineva din buc sect6??????????????? sau suna ma la nr 0762562293 multumesc

  [Reply]

  admin Reply:

  In functie de modelul camerei si de ce anume doriti sa configurati la camera va putem acorda sprijinul prin acces de la distanta prin Team Viewer.
  Mai multe detalii despre acest serviciu gasiti aici: Configurare camera IP.
  Practic trebuie sa aveti camera conectata pe cablu la un router, sa mai fie un calculator conectat la acelasi router si sa fie internet pe calculator.

  Asteptam sa ne comunicati tipul camerei si ce anume se doreste prin intermediul acestui formular: formular de contact

  [Reply]

Scrie un comentariu