Lipsa imagine de la camera cand folosesc Internet Explorer – setare ActiveX (Pasul 4)

| 17 ianuarie 2012 | 0 Comments

Pasul 4. Lipsa imagine de la camera cand folosesc Internet Explorer – setare ActiveX

Daca incercati sa accesati camera folosind ca browser Internet Explorer, este posibil ca la prima accesare sa nu aveti imagine de la camera.

camera Ip Apexis - instalare

In mod normal, la prima accesare, o sa primiti un mesaj ca cel din imaginea de mai sus, prin care trebuie sa permiteti instalarea / rularea ActiveX (Run Add-on ca in imaginea urmatoare).

Camera IP Apexis - instalare

Dupa acest pas trebuie sa efectuati refresh la interfata de la Internet Explorer si sa va relogati la camera. Acum ar trebui sa aveti imagine de la camera.

Daca in continuare nu reusiti sa vedeti imagine de la camera IP, trebuie sa setati enable optiunea de ActiveX din setarile de securitate de la Internet Explorer. In acest sens va recomandam urmatorii pasi:

1. Inchideti daca aveti vreo aplicatie firewall instalata pe calculator;
2. Schimbati setarile de ActiveX din browserul Internet Explorer (Tools” > “Internet Options” > “Security”> “Custom Level” > “ActiveX control and Plug-ins”) astfel:
Enable: Download unsigned ActiveX controls
Enable: Initialize and script ActiveX controls not marked as safe
Enable: Run ActiveX controls and plug-ins

Setare ActiveX pentru camera IP Apexis

Daca nici dupa acest pas nu aveti imagine de la camera, verificati sa nu fie din cauza unui antivirus instalat pe calculator (e posibil sa blocheze aplicatia antivirus accesul). Incercati sa dezactivati antivirusul si repetati pasii anteriori.

Pasul 3. Conectarea la camera – transmisie live

Tags: , ,

Category: Instalare Camera IP Apexis

Scrie un comentariu